De juiste partner voor elke klus

Lensen Stukadoorsbedrijf helpt u bij elke klus. Of het nou gaat om een kleine of grote klus, wij zorgen ervoor dat het goed geregeld is. Lensen Stukadoorsbedrijf heeft jaren ervaring in de branche en is sinds 2019 als klusser actief in omgeving van Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Als zelfstandig ondernemer ben ik inzetbaar voor grote en kleine klussen voor particulieren en bedrijven. Kamer verven? Groot onderhoud aan slaapkamer of woonkamer? Lensen Stukadoorsbedrijf regelt het! Als stucadoors in regio Haarlemmermeer zijn wij inzetbaar voor vele klussen, wij leveren vele verschillende diensten zoals; schilderwerken - binnen en Buiten en stuukwerk werkzaamheden. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Reken er dus maar op dat uw klus perfect wordt opgeleverd!

Schilderwerken

Door onze uitgebreide contacten en samenwerkingsverbanden kunnen wij u een vast aanspreekpunt bieden. Ons bedrijf bedient graag particulieren, bedrijven, stichtingen en Verenigingen van Eigenaren. Als u bijvoorbeeld sloopwerk of een badkamerrenovatie nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw wensen.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 1219 0305

Schilder werkzaamheden

Lensen stucadoors bedrijf krijgt vaak vraag naar offertes voor schilderwerk ,vanwegen dat er een totaalprijs gemaakt kan worden voor stuke en schilderwerk. We werken samen met een aantal schilders waarvan het werk altijd gecontroleerd zal worden met de klant voor het afrekenen.

Buiten schilderwerk

Schilderwerk aan de buitekant van uw huis/pand is het eerste waar uw oog op zult vallen. Zorg daarom altijd dat het goed onderhouden word. In nederland heb je veel last van slecht en storm achtig weer. Daarom zal het buiten schilderwerk snel verslechteren en heeft het veel onderhoud nodig. U kunt daarvoor altijd bellen om een offerte aan te vragen