Over Nick Lensen

Nick Lensen is een professionele stukadoor die in 2019 besloot om voor zichzelf te gaan werken. Hij heeft zijn vaardigheden als stukadoor ontwikkeld door jarenlange ervaring in het vak en het volgen van opleidingen en te werken in het vak.

Nick staat bekend om zijn nette en beleefde werkwijze, en hij hecht veel waarde aan de tevredenheid van zijn klanten. Hij neemt de tijd om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van zijn klanten, en werkt nauwkeurig en efficiënt om hun verwachtingen te overtreffen.

Met zijn uitgebreide kennis van stukadoorswerk en oog voor detail levert Nick altijd kwalitatief hoogwaardig werk af. Hij werkt met de beste materialen en gereedschappen om de beste resultaten te bereiken.

Inmiddels heeft Nick een trouwe klantenkring opgebouwd en wordt hij vaak aanbevolen door tevreden klanten. Zijn passie voor het vak en zijn toewijding aan klanttevredenheid maken hem een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare stukadoor.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 1219 0305

De juiste partner

Wij zullen altijd overleggen en met de klant mee denken of het gaat om een grote verbouwing of klein onderhoud aan panden of huizen. Wilt u verbouwen maak dan gebruik van een duurzame en innovatieve oplossing. Hier ligt dan ook de kracht van Lensen stukadoorsbedrijf, want wij onderscheiden ons door het gebruik van de goede materialen en en het doorzettingsvermogen voor het mooiste eindresultaat.